سفری خوشمزه به دنیای غذاها، دسرها، سالادها و نوشیدنی های تابستانی

فصل زیبای تابستان است و روزهای گرم. برای آشنایی با طرز تهیه بهترین و لذیذترین غذاها، دسرها، سالادها و نوشیدنی‌های تابستانی در ادامه با ما همراه باشید.

سفری خوشمزه به دنیای غذاها، دسرها، سالادها و نوشیدنی های تابستانی

تابستان از بهترین فصل‌های سال برای تفریح، گردش، سفر و خوش‌گذرانی است. یکی از لذت‌بخش‌ترین فعالیت‌هایی که می‌توان در این روزهای گرم انجام داد، آشپزی و امتحان کردن غذاها، دسرها، سالادها و نوشیدنی‌های جدید، متفاوت و تابستانی است. پس به آشپزخانه بروید، وسایل آشپزی خود را آماده کنید و روزی مملو از هیجان و طعم‌های لذیذ برای خود رقم بزنید.

کجارو قصد دارد در مجموعه آشپزی فصول، شما را با لذیذترین و بهترین غذاها، دسرها، سالادها و نوشیدنی‌های مناسب برای هر فصل آشنا کند تا با طبخ آن‌ها برای مهمانی‌هایتان، تجربه‌ای منحصربه‌فرد و فوق‌العاده به دست آورید.

از تمشک‌ها گرفته تا کباب‌های مزه‌دارشده، سوپ بی‌نهایت لذیذ بادام و مرغ لیمویی، با ما همراه باشید و به سفری به گوشه‌وکنار جهان با انواع خوراکی‌های لذیذ تابستانی بیایید.

۱. نوشیدنی: لیموناد عسل با گریپ فروت و نعنای تازه

لیموناد عسل با گریپ فروت و نعنای تازه، یک نوشیدنی محبوب تابستانی است. اگر قصد دارید این نوشیدنی را برای پیک نیک درست کنید، به این نکته توجه داشته باشید که باید آن را خنک نگه دارید و در ضمن، برگ‌های نعنا رابهصورت جداگانه ببرید و در زمان سرو به آن اضافه کنید.

لیموناد عسل، تعادلی جالب از طعمی تیز و شیرین را به شما ارائه می‌کند. این نوشیدنی را می‌توان برای پیک نیک، مهمانی‌های دورهمی و مجلسی، تعطیلات، جشن‌ها و سفرهای یک روزه به ساحل درست کرد و از مزه منحصربه‌فرد آن، لذت برد.

از مواد تشکیل‌دهنده این نوشیدنی دلچسب، می‌توان به آب گریپ فروت صورتی، آب لیموی تازه، آب سرد، عسل، برگ نعنای تازه، یخ خردشده یا تکه‌های یخ و تکه‌هایی از لیمو و گریپ فروت اشاره کرد. برای درست کردن لیموناد عسل، آب‌میوه‌ها را در یک مخلوط‌کن بریزید و برگ‌های نعنا را به آن‌ها بیفزایید. این ترکیب را آن‌قدر هم بزنید تا برگ‌های نعنا کاملا له شوند. سپس عسل را به آن‌ها اضافه کنید. زمانی که عسل در نوشیدنی حل شد، به میزان دلخواه در آن آب بریزید و دقت کنید که خیلی رقیق نشود.
۲. غذا: ماهی با طعم فلفل چیلی و گشنیز به‌همراه چیپس و سس تارتار

ماهی با طعم فلفل چیلی و گشنیز، غذایی مناسب برای میل کردن در کنار دریا است. ترکیب این غذای لذیذ با چیپس و سس تارتار، شما را عاشق خود خواهد کرد. برای طبخ این غذا به روغن سرخ‌کردنی، سیب‌زمینی‌های پوست‌کنده و چیپسی خردشده، فیله ماهی، آرد ساده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، بکینگ پودر، آب گازدار، فلفل چیلی قرمز، پوست لیمو، گشنیز و آب لیموی تازه احتیاج دارید.

سس تارتار نیز از سس مایونز، خیار ریز، زیتون، پیاز بنفش، جعفری خردشده و ترخون تشکیل می‌شود. برای تهیه این غذای خوشمزه کافی است، سیب‌زمینی‌های چیپسی را در یک ماهیتابه به‌همراه روغن به‌مدت ۸ دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. سپس آن‌ها را روی کاغذ روغنی یا دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن آن‌ها کشیده شود. ماهی‌ها را به آرد آغشته کرده و آن‌ها را مزه‌دار کنید. مواد لازم برای تهیه سس را مخلوط کنید و آن را در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

برای درست کردن خمیر، آرد، بکینگ پودر و زردچوبه را با آب گازدار مخلوط کنید و آن‌قدر ورز دهید تا بافتی سفت به دست آید. فلفل‌های چیلی، پوست لیمو و گشنیز را به خمیر بیفزایید و سپس فیله‌های ماهی مزه‌دار شده را در خمیر بیندازید و اطمینان حاصل کنید که کاملا به خمیر آغشته شوند. ماهی‌ها را به‌مدت ۸ دقیقه سرخ کنید و سپس روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن آن‌ها کشیده شود.

در ادامه، چیپس‌ها را دوباره سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شوند و سپس چیپس‌ها را مزه‌دار کنید. روی ماهی سرخ‌شده ، آب لیمو بریزید و آن را در کنار چیپس‌های سرخ‌شده و سس تارتار سرو کنید.
۳. غذا: گالت گوجه‌ گیلاسی و ریحان

گالت گوجه‌فرنگی آلویی و ریحان، یک غذای بسیار ساده، گیاهی و لذیذ است که خوردن آن در فصل تابستان، واقعا می‌چسبد

«گالت» به انواع کیک‌های فرانسوی برشته و گردی گفته می‌شود که با مواد مختلفی چون میوه‌جات، سبزیجات، انواع گوشت (ماهی، مرغ، گوسفند، گاو)، تخم‌مرغ و پنیر، آن را پر می‌کنند. گالت بسیار شبیه به شیرینی پای و کرپ‌ها است.

گالت گوجه گیلاسی و ریحان، یک غذای بسیار ساده، گیاهی و لذیذ است که خوردن آن در فصل تابستان، واقعا می‌چسبد. این نان یا کیک مخصوص فرانسوی از خمیر پفدار، گوجه‌فرنگی خشک‌شده، پوره گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل سیاه، گوجه‌فرنگی آلویی رسیده، ریحان و روغن زیتون فرآوری‌نشده تشکیل می‌شود.

برای طبخ گالت، ابتدا فر را در دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت روشن می‌کنند تا گرم شود. سپس خمیر پف‌دار را روی یک ظرف مخصوص فر روغنی و مسطح قرار می‌دهند و با چنگال در آن، چند سوراخ ایجاد می‌کنند. خمیر را به‌مدت ۵ دقیقه می‌پزند و سپس آن را پشت و رو می‌کنند تا بیشتر پف نکند.

در ادامه، پوره گوجه‌فرنگی و گوجه‌های خشک را در غذاساز مخلوط می‌کنند تا یک خمیر یکدست به دست بیاید. سپس آن را در یک کاسه می‌ریزند و کنار می‌گذارند. ریحان و روغن زیتون را نیز به‌صورت جداگانه در غذاساز می‌ریزند و آن‌ها را هم با هم مخلوط می‌کنند.

برای سرهم کردن گالت، یک لایه نازک از پوره گوجه‌فرنگی را روی نان پخته شده در فر می‌ریزند و روی آن را با گوجه‌های خردشده پر می‌کنند. کمی به آن نمک و فلفل سیاه می‌زنند و نان را به‌مدت ۱۰ دقیقه دیگر در فر می‌پزند. برای سرو، نان را در یک بشقاب گرم می‌اندازند و روی آن را با سس ریحان می‌پوشانند.
۴. سالاد: سالاد کبابی کاهو، کاسنی قرمز و انگور با فندق

سالاد کبابی کاهو، کاسنی قرمز و انگور با فندق، یکی از بهترین سالادهای تابستانی برای سروکردن در کنار کباب به شمار می‌آید. این سالاد، قطعا با طعم و مزه منحصربه‌فرد خود، شما را شگفت‌زده خواهد کرد، پس درنگ نکنید و به آشپزخانه بروید تا این سالاد لذیذ را درست کنید.

این سالاد خوشمزه و متفاوت را می‌توان روی زغال یا در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گاز درست کرد. برای تهیه سالاد کبابی کاسنی قرمز و انگور فرنگی با فندق، در ابتدا انگورها را سیخ بزنید و هر طرف آن‌ها را به‌مدت یک دقیقه کباب کنید تا به یک رنگ دربیایند.

در ادامه کاهوهای شسته شده را از مرکز به ۶ قسمت، برش بزنید و به‌همراه نمک، فلفل و روغن زیتون در یک کاسه بریزید. سپس هر دو سمت آن‌ها را به‌مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی زغال کباب کنید تا کمی تغییر رنگ دهند، اما کماکان خام بمانند. کاهوها را به کاسه برگردانید. برای سرو، برگ‌های کاسنی قرمز را در یک ظرف بریزید و روی آن را با فندق و انگور بپوشانید. سپس کمی برگ کاسنی خردشده و مقداری عسل روی سالاد بریزید.
۵. غذا: مرغ با طعم نعنا، لیمو و زردآلو

زردآلو، یکی از لذیذترین میوه‌های تابستانی است که امکان ندارد کسی آن‌ها را دوست نداشته باشد. ترکیب این میوه شیرین و جادویی با مرغ تند و سبزیجات، آن‌قدر لذیذ است که کافی است تنها یک بار آن را امتحان کنید و تا به خود بیایید، عاشق آن خواهید شد.

مواد تشکیل‌دهنده خوراک مرغ و زردآلو، ران مرغ، سیب‌زمینی‌های پوست‌کنده و قاچ خورده، پیاز بنفش، سیر، لیموی تازه، زردآلوی تازه و نمک هستند. برای سس ماریناد مرغ نیز به نعنای خشک، سماق، ورقه‌های فلفل چیلی، فلفل سیاه و روغن زیتون احتیاج دارید. سس سالسای این خوراک وسوسه‌کننده از لیموی تازه، برگ نعنای تازه خردشده، روغن زیتون و سماق تشکیل می‌شود.

برای طبخ خوراک مرغ و زردآلو، باید تمام مواد لازم برای سس ماریناد را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس تکه‌های مرغ را در آن بیندازید و مخلوط کنید تا مرغ‌ها کاملا به سس آغشته شوند. روی کاسه سلفون بکشید و آن را به‌مدت حداقل چند ساعت در یخچال قرار دهید.

فر را در دمای ۲۱۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. سپس سبزیجات و میوه را در یک سینی بزرگ قرار دهید و تکه‌های مرغ را روی آن بچینید. روی خوراک، کمی نمک دریایی بپاشید. مرغ‌ها را به‌مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزید، سپس درب فر را باز کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا مطمئن شوید که میوه و سبزیجات کاملا به چربی مرغ آغشته شده‌اند. سینی را به فر برگردانید و به‌مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر، این خوراک را بپزید تا همه مواد، طلایی و برشته شوند.

 

منبع : کجارو